order form

Name:
Email Address:
address
phone number
item

Get your own free form like this one.

Tuesday, April 5, 2011

say no to backout buyers

SALAM.. alhamdullilah terima kasih atas sambutan anda bagi pre order felt 1st batch. order saya
dah tutup sebab tempahan dah lebih limit takut tak dapat handle.. insyallah end of this month saya buat pre order 2nd batch.. and saya nak maklumkan bahawa syarat utama perniagaan yang saya jalankan ialah setiap order yang telah ditempah dan dibayar tidak boleh dicancelkan. dan jika anda ingn cancel saya tak akan memulangkan duit anda. SAY NO TO BACKOUT BUYERS. harap anda fikirkan tentang kami. dan kami tak gunakan duit anda untuk bersuka ria dan ingin menipu anda. jika kami ingin menipu, kami tak akan mendaftarkan diri dengan suruhanjaya syarikat malaysia.kami juga tahu halal haram... dan bagaimana pula anda katakan kami menipu anda sedang kami tiada masalah dengan pelanggan kami yang lain...??dan anda juga perlu faham keadaan kami. ada kala kami buat tempahan terus dan duit anda adalah menjadi modal kami. bagaimana kami ingin pulangkan jika duit itu telah kami gunakan untuk membayar barang yang ditempah. sekian terima kasih... dan sesiapa yang telang mengisi order form dan tidak mahu teruskan order sila inform kepada kami, supaya kami tidak tertunggu kami tidak marah jika anda cancelkan order sebelum membuat bayaran..

anda senangkan kami kami senangkan anda. =))

sekian terima kasih.. atas kerjasama anda.. =))
~~ with love~~___ adyarts n craft____

Saturday, April 2, 2011

PRE-ORDER CLOSED

PRE-ORDER FOR ARCYLIC FELT AND PRINTED FELT POLYSTER DENGAN HARGA YANG SANGAT BERBALOI FELT DARI TAIWAN. THE MORE U BUY THE LESS U PAY.


PRE ORDER CLOSED!

PRICE

ARCYLIC FELT

1 meter 30CM X 90 CM = RM 14.00 (10 pcs n above = RM 12)

1/2 meter 30CM X 45 CM = RM 7.00 (10 PCS N ABOVE = RM6)



PRINTED POLYSTER FELT

1 meter 30 CM X 90 CM = RM 18.00 (10 PCS N ABOVE = RM16)

1/3 meter 30 CM X 30 CM = RM 7.50.00 (10 PCS N ABOVE = RM 5.00)

15 CM X 15CM =3.50 (10 PCS N ABOVE = RM 3.00)

ukuran ini berbeza dengan ukuran felt biasa kerana mengikut ukuran yang dberi kilang di taiwan jadi dia berbeza daripada felt china

POSTAGE FEE :

POS LAJU RM 6.50 ++

UNTUK TEMPAHAN SILA EMAIL KEPADA tiaharidz@yahoo.com

SERTAKAN

NAME:
ITEM:
COLOUR:
SIZE
PHONE NO:
ADDRESS

CEPAT JANGAN LEPASKAN PELUANG!! SEBARANG PERTANYAAN BOLEH MSJ KEPADA SAYA DI NO 0199770746...

PREODER CLOSE... THANX FOR THOSE MAKE AN ORDER.. TUNGGU SECOND BATCH INSYALLAH END OF THIS MONTH OK =))




CODE : warna mengikut urutan dari atas

1: dark blue
2:red
3:black
4:grey
5:brown grey
6:cream
7:yellow
8:soft pink
9:soft cream
10:grey
11:peach pink
12:soft yellow
13:bear brown
14:deep purple
15:orange


16:soft grey
17:green
18:pale yellow
19:turqoise
20:darkyellow
21:pale peach pink
22:pale peach
23:soft orange
24:pink
25:dark red
26:maroon
27:dark purple
28:brown
29:light brown
30:soft brown.


code: small polkadot

black
dark brown
pale brown
Code: love
pale brown
dark brown
turqoise
CODE: small polkadot

yellow
green
pink
CODE : star

pink
black
CODE; music not

white
yellow
CODE: small polkadot

purple black
purple pink
purple cream
light blue
CODE: small polkadot

yellow black
red white
pink white
white red
CODE: big polkadit

dark pink
red
pale pink
pale purple
blue



CODE: music not

white
black

CODE: star

light blue,
white blu
white red
pale pink white
pale pink red
CODE; big love

GREEN
PURPLE
ORANGE
RED
CODE: big love

blue
light pink
black

CODE: love

purple
green

~~ with love~~___ adyarts n craft____

Tuesday, January 4, 2011

new year new mission

selamat tahun baru 2011... mungkin lambat tapi tak adalah terlambat sangat kan...

adyarts n craft kini dibuka semula.

product felt craft dan flannel sedia menerima tempahan dari anda..

berita mengembirakan adyarts n craft telah didaftarkan dengan SSM dengan no pendaftaran CT0005207-P dan kini anda boleh lebih yakin dengan adyarts n craft.

berminat dengan craft yg disediakan feel free to order with me.

n feel so sorry penghantaran hanya akan dibuat pada setiap jumaat...

saya juga menjalankan jualan beg di new blogshop... waiting for u dear.. afordable of coz n dropshipping agent wanted!


~~ with love~~___ adyarts n craft____

Monday, December 20, 2010

order kak ain

salam... maaf dah lama ady tak update... sibuk dgn aktiviti harian n exam ari tu buat ady rehat dulu dari segala aktiviti crafting nie... tp sempat jugak buat beberapa order.. nie example bulk order.. dari cazen ady... tiap bulk order ady akn bg discount... min 30 order... lau nak ape2 information lagi email ady ok...

*sorry gmbr x clear.. ni download dr fb cazen ari tu x smpat nk amik gmbr sblom post.. hu3*


ady bookmark. each rm 4.
ini pulak keychain total 28 pcs.. 1pcs for 2.50. bulk order dif price..


next order akn diupload later... coz.. line prob.. ada apa2 yg nak tanya email yup... feel free to make an order.. =)
~~ with love~~___ adyarts n craft____

Tuesday, October 12, 2010

ady plushie

salam semua... rindu dgn anda ngeh3.. baru2 nie kat kampus ade konvo so ady sesje nk try meniaga... n ady try buat plushie dri kain flannel.. klik gambar untuk lihat agy besar plushie comel ini.. hu3.. murah2 je.. naty ady update kan ukuran saiz dy k... d comey2 plushie ini ady wat special untuk anda... warna yg ada skrg nie.. oren pink merah maroon kuning... ady akn try cari warna2 lain... yg berminat.. feel free to make ur order.. order tmpahan hanya valid sampai 22 oct sbb lpas pd tuh ady akan break smp 11 nov. ady nk focus exam.. tp ade plushie yg ady da ready made.. pape nanty contct ady utk ady confirmkan stok k...








~~ with love~~___ adyarts n craft____

choco chocolate

choco chocolate.. produk baru adyarts n craft walaupun ia bukan barang craft tp chocolate ni homemade punye.. x ada bhn2 tmbhn.. chocolate nie sesuai untuk sesiapa yg x suke bnda2 manis. sbb dy dperbuat daripada dark chocolate.. pelbagai bentuk yang mnarik.. chocolate nie.. insyaallah tahan lama dan x mudah cair.. sbb ari tuh masa jual kat konvo coklat nie maintain je x cair.. walau keadaan panas yang amat masa tu.. ady jual dgn harga murah je.. untuk 9 pcs rm 5 dan 13 pcs rm 7 dy assorted saiz. ade besar ada kicik.. untuk promotion setiap pembelian 3 pack yang 9 pcs ady bg rm 12 dan 3 pack 13 pcs ady bagi rm 20... sekali cuba pasti nak lagi.. dijamin enak.. harga x termasuk postage... kalau order 10 pack ke atas.. ady akan bg potongan harga lagi... so ape lagi jum2 order.... pape kemusykilan email je ady.. x pun msj je ke no ni 0148306187.. serius buyer only okeyh... berita baik lagi.. kalau anda nak hadiahkan kpd sesiapa ady sediakan perkhidmatan bungkusan dgn kotak2 yg cumil sekali hanya tambah RM2 shj dan chocolate ini akn dhantar kpd insan bertuah tu... tp kna buat tmpahan sminggu awal sbb takut x tpat pulak tarikh penerimaan..,. semua org suka surprise.. apa salahnya surprisekan insan yang tersayang... dgn harga yg jimat.. x perlu pening kepala... ady boleh bantu anda...




~~ with love~~___ adyarts n craft____

Sunday, October 3, 2010

its be sooooooo long..

salam rindu semua.. hohh.. lamenye ady tak update blog.. i'm busy.. too busy.. asaimen, class, prog n so on.. order pn amik skit2 je.. n byk yg tak smpat amik gambr nye.. 2 yg tak leyh nak update.. here few order yg baru siap.. bminat feel free to make an order k..



hp chain ni di order oleh kawn ady,, dy buat dpan blakang.. total rm 4.50
brooch ni hanya rm 3 each order dari caze
ni pn dari kwn ady gak hanya rm3
broadband case nie junior ady yang order dy nk yg simple..warna n design semua dy pilih thanx ye... lain kali order lagi


~~ with love~~___ adyarts n craft____

Wednesday, July 28, 2010

ady hair clips

ari tu tetibe rajin nk at ready made item.. so nie ade bebrapa set hair clips.. bmint?? boleh la wat tmphn skrg... set ni stu kecik satu besar yg pasti murah saje...



hairclip nie ribbon n bunga nye besar so harga dy satu set rm3.50

satu set rm3... cpat2 slagi stock masih ada...nntykan brooch2 baru eah.. thnx sme..

~~ with love~~___ adyarts n craft____

Saturday, July 24, 2010

order usna

order from usna 4pcs key chain for only rm13 included postage.. jimat.... ni order under promosi yg ady buat bru2 nie.. ouh ye promosi ini dilanjutkan sehingg 8 hari bulan 8.. so ape tunggu lagi cepat2 buat tmpahan.. slagi stok masih ade.. hua3.. anyway thanx usna yup... da post ari rabu ari tu..





~~ with love~~___ adyarts n craft____

order mira n yana

sory seme lama ady x update blog.. agk bz.. tp smpat la jugak buat 2 3 order.. ouh ye sblum tu thanx utk love n craft.. coz ady bjaya dpt giveaway yg dianjurkan.. wuuwu.. second time join giveaway alhamdullilah dpt he3.. x sbr nk tunggu hadiahnye smpai.. k la.. nie antara order yg bjaya disiapkan hehehe.=) sesape yg bknan nk order leyh la gytau k.



ady hairclip set =RM3 1 kecik 1 besar ni order dri clasmate kwn ady..
ady hp case ni pn order dari clasmate kwn ady utk adik dy.. design nie.. dy request lau sesape yg bkenan n nk mcm nie gak.. bgtau k.. bisa di atur rm7
order ni dari kawn ady yana. baru je tdi ady siapkan.. yana request warna purple.. hope yana suka design ady.. okeyh.. rm6.. ouh ye ini sbenarnya broadband case with name

thanx ye semua yg sudi order dari ady..

~~ with love~~___ adyarts n craft____