order form

Name:
Email Address:
address
phone number
item

Get your own free form like this one.

Tuesday, October 12, 2010

choco chocolate

choco chocolate.. produk baru adyarts n craft walaupun ia bukan barang craft tp chocolate ni homemade punye.. x ada bhn2 tmbhn.. chocolate nie sesuai untuk sesiapa yg x suke bnda2 manis. sbb dy dperbuat daripada dark chocolate.. pelbagai bentuk yang mnarik.. chocolate nie.. insyaallah tahan lama dan x mudah cair.. sbb ari tuh masa jual kat konvo coklat nie maintain je x cair.. walau keadaan panas yang amat masa tu.. ady jual dgn harga murah je.. untuk 9 pcs rm 5 dan 13 pcs rm 7 dy assorted saiz. ade besar ada kicik.. untuk promotion setiap pembelian 3 pack yang 9 pcs ady bg rm 12 dan 3 pack 13 pcs ady bagi rm 20... sekali cuba pasti nak lagi.. dijamin enak.. harga x termasuk postage... kalau order 10 pack ke atas.. ady akan bg potongan harga lagi... so ape lagi jum2 order.... pape kemusykilan email je ady.. x pun msj je ke no ni 0148306187.. serius buyer only okeyh... berita baik lagi.. kalau anda nak hadiahkan kpd sesiapa ady sediakan perkhidmatan bungkusan dgn kotak2 yg cumil sekali hanya tambah RM2 shj dan chocolate ini akn dhantar kpd insan bertuah tu... tp kna buat tmpahan sminggu awal sbb takut x tpat pulak tarikh penerimaan..,. semua org suka surprise.. apa salahnya surprisekan insan yang tersayang... dgn harga yg jimat.. x perlu pening kepala... ady boleh bantu anda...




~~ with love~~___ adyarts n craft____

No comments: